• Nezabudnuteľná dinosauria oslava

      Deti milujú dinosaurov a všetky dobrodružstvá s nimi spojené. Čo tak ich na narodeniny prekvapiť a usporiadať im nezabudnuteľnú dinosauriu oslavu? Naša dinosauria kolekcia vám istotne pomôže premeniť sny vášho dieťaťa na skutočnosť. Preto sme si pre všetky naše mamasaurusky pripravili zopár inšpirácií a doplnkov, ktoré istotne na žiadnej dinosaurej oslave nesmú chýbať.

    Dinosaurie dekorácie

    VŔŔŔŔ pomooc!!! Dinosaurus!! Oh, počkať! Veď to je iba girlanda v tvare dinosaura, na ktorej je napísane všetko najlepšie!!! Nie je čudo, že som sa tak preľakol! Čo tak túto girlandu doplniť o zopár modrých či zelených balónikov?

     

    BUM BUM BUM! Počujete to? Veď to sú mohutné kroky brontosaura! Pozrite! Dokonca zanechal veľké fľaky na podlahe! Tie istotne smerujú k najzábavnejšej oslave na svete! Hurá!

    Mňammňamžravci  

    Mňaaam… Všetko tu vyzerá tak chutne a parádne! Rozkošný stôl je vyzdobený s ROAR závesnými balónikom! Dobroty na stole môžete krásne dodekorovať dinosaurími servítkami, ktoré majú dokonca aj zelené chvosty! Odkrojte si kúsok narodeninovej torty na okrúhly špicatý tanierik a zabavte si pri papaní počítaním malých dinosauríkov. Koľko ich dokážete napočítať?

    Ups! Je ich tu plný tanier! Nemusíte sa báť! Pichľavé servítky nie sú vôbec také nebezpečné ako sa prvý pohľad zdajú!

    Na koniec oslavy môžete darovať, každému, kto sa zúčastnil tieto fantastickej oslavy T-Rex tašky plné dinosaurích dobrôt, ktoré si budú môcť zjesť doma.  Zbaliť do nich môžete nejaké chutné zelené cukríky, či dinosaurí kus narodeninovej torty.

    Príde vám dinosauria party ako super nápad? Neváhajte a kliknite si a náš e-shop, kde si môžete z pohodlia domova jednoducho zakúpiť všetky tieto zaujímavé dekorácie a ešte viac! Neváhajte! Kúpte si svojich dinosaurov skôr ako vyhynú!

     

     

    Celú našu ponuku nájdete na: https://www.easyparty.sk/deti/dinosaury-roar a viac inšpirácií nájdete u nás na pintereste: https://sk.pinterest.com/easypartysk/narodeninová-oslava-dinosaury-dino-birthday-party/